Upravit předvolby souhlasu

Pomocí cookies vám umožňujeme efektivně se pohybovat po stránce a využívat některé funkce. Detailní informace o všech cookies najdete níže v jednotlivých kategoriích souhlasu. Cookies označené jako „Nezbytné“ se ukládají ve vašem prohlížeči, protože jsou nutné ke zpřístupnění základních funkcí stránky.... 

Vždy aktivní

Nezbytné soubory cookie jsou zásadní pro základní funkce webu a web bez nich nebude fungovat zamýšleným způsobem.

Tyto soubory cookie neukládají žádná osobní identifikační data.

Žádné soubory cookie k zobrazení.

Funkční soubory cookie pomáhají provádět určité funkce, jako je sdílení obsahu webových stránek na platformách sociálních médií, shromažďování zpětných vazeb a další funkce třetích stran.

Žádné soubory cookie k zobrazení.

Analytické soubory cookie se používají k pochopení interakce návštěvníků s webem. Tyto soubory cookie pomáhají poskytovat informace o metrikách počet návštěvníků, míru okamžitého opuštění, zdroj provozu atd.

Žádné soubory cookie k zobrazení.

Výkonnostní cookies se používají k pochopení a analýze klíčových indexů výkonu webu, což pomáhá zajistit lepší uživatelský komfort pro návštěvníky.

Žádné soubory cookie k zobrazení.

Soubory cookie reklamy se používají k doručování návštěvníků přizpůsobenými reklamami na základě stránek, které navštívili dříve, a k analýze účinnosti reklamní kampaně.

Žádné soubory cookie k zobrazení.

This week and for Valentine’s Day, we are offering you a delicious chocolate cake that is easy to make. His name is already a whole program and will certainly make you want to put on your kitchen apron! Her name: Chocolate orgasm.

Ingredients for 8 people

  • 200 g (72% chocolate)
  • 200 g butter (for an even more delicious cake, you can use semi-salted butter)
  • 100g caster sugar
  • 5 eggs
  • 1 spoon of flour

Optional: For frosting:

  • 150 g dark chocolate
  • 75 g butter

Preparation

  1. Preheat the oven to 180 ° C. Melt the chocolate in a double boiler with the butter.
  2. Add the sugar, the whole eggs one by one, mixing well between two. Add the flour.
  3. Pour the preparation into a small silicone mould about 20 cm in diameter. Of course, you can use individual moulds. Before You will have taken care to line the bottom with parchment paper and butter the walls well because this cake cooks very little and its release is delicate.
  4. Cook for exactly 20 minutes.
  5. If you want to make a frosting. While it is cooking, prepare it by melting the chocolate and butter.
  6. When the cake is cooked, unmould it immediately and pour the frosting in the middle of the cake, which is still hot.
  7. With a spatula, gently pour the chocolate on the sides.
  8. Let it cool at least overnight but not in the refrigerator.

Enjoy your meal